SaniStandOne er det bedste våben mod smitsomme sygdomme. Den hjælper ikke bare med at opretholde en optimal hygiejne hos medarbejdere og kunder, men giver et bedre og mere trygt miljø for alle.

Et effektivt og driftsikkert setup for god håndhygiejne vil nok være et myndighedskrav mange år frem. Med SaniStandOne signalerer du ikke bare at du tager vare på dine kunder, men også at du viser samfundssind.

SaniStandOne er lavet af de bedste materialer i et lækkert, klassisk kvalitetsdesign, som får den til at passe ind alle steder. Med sin lille fotosensor i hanen sikres en stabil touch-free betjening hver gang man skal have sprittet hænder. Ønskes spritdispenseren leveret med eget logo, kan dette også sagtens klares. Så skal I blot skrive til vores sælger på: oilskov@gmail.com

I BRUG

SaniStandOne er på hjul og er derfor nem at placere og flytte rundt, så den uden problemer kan tilpasses kundens behov. SaniStandOne kører på genopladeligt batteri, som oplades fuldt på 8 timer. Batteriet giver derefter 300 timers normaldrift. Permanent tilslutning til strømforsyningen er naturligvis også en mulighed.

Overfladerne er nemme at rengøre med en almindelig klud og de rustfrie overflader vedligeholdes nemt med en fugtig klud. SaniStandOne er udviklet og produceret i Danmark og vi tilbyder 3-5 dages levering over hele landet.

OMKOSTNINGSEFFEKTIV

SaniStandOne er desginet til 5 liters dunke, indeholdende 85% hånddesinfektionsmiddel, der doserer 1-3 ml. af gangen. Og med myndighedernes anbefaling på 2 ml. pr. voksen, svarer kapaciteten til ca. 2500 dispenseringer pr. 5 listers dunk. Dette giver en kostpris pr. dosering/1 ml. på kun 7-9 øre. Til sammenligning koster det ca. 13-24 øre pr. dosering/1 ml. i de små eksisterende engangsdispensere.

SIKKERHED

Desinfektionsmidlet skal være en godkendt 85% gel med glycerin så dine kunder altid kan være sikre på, at dispenseringen fra en SaniStandOne ikke blot er for syns skyld, men rent faktisk virker efter myndighedernes anbefalinger.

Husk at være opmærksom på at desinfektionsmidlet er brandfarligt og derfor vil brandmyndighederne ikke se spritdispensere ved flugtveje med et indhold på over 1 liter.