Den nemme vej til en touch free sprit dispenser

Håndspritdispensere er helt i top på listen over myndighedskrav for god håndhygiejne. SaniStandOne er alle de nuværende og midlertidige små løsninger overlegen og er lavet til at holde i mange år.

Den ser eksklusiv ud

Den er flytbar, miljøvenlig og sikker for alle.

Alt er produceret i Danmark og vi tilbyder 3-5 dages levering af SaniStandOne spritdispensere over hele landet.

Fremstillet i Danmark

Alle dele er fremstillet i Danmark for hurtigt levering til din butik eller virksomhed og som sikkerhed for høj kvalitet.

Omkostningseffektive

SaniStandOne er designet til 5 liters dunke 85% hånddesinfektionsmiddel (skal købes separat) der kan doseres 1-3 ml. Myndighederne anbefaler 2 ml til en voksen, hvilket svare til at kapaciteten er ca. 2500 dispenseringer pr. 5 liter dunk. Det giver en kostpris pr dosering/1 ml. på kun 7-9 øre. Til sammenligning koster det cirka 13-24 øre pr dosering/1 ml. i de små eksisterende engangsdispensere, så med SaniStandOne får du både et smart design og spare penge på spritten.

Nem at bruge og installere

Den touch free SaniStandOne er nem at bruge, du skal bare holde dine hænder under hanen og når du ser det blå lys vil sensor teknologien dispenser den rette mængde sprit i dine hænder, sensor teknologien vil også give besked når de 5 liter sprit er brugt, dette sker når det blå lys blinker gentagende gange.

Safe and no-dripping technology

Sikkerhed

Desinfektionsmidlet skal være en godkendt 85% gel med glycerin så dine kunder altid kan være sikre på, at dispenseringen fra en SaniStandOne ikke blot er for syns skyld, men rent faktisk virker efter myndighedernes anbefalinger. Desinfektionsmiddel er brandfarligt. Vær opmærksom på at brandmyndighederne ikke vil se spritdispenser ved flugtveje med et indhold på over 1 liter.